вторник, 15 декабря 2015 г.

Етап 5

Продовжуємо роботу над проектом. Після узагальнення всіх отриманих результатів опитування, ми створили буклет "Що ж ми їмо - продукти чи хімію?" та провели цікаві досліди "Вірю - не вірю". Один із дослідів пропонуємо вам до уваги. Ми взяли звичайнісіньку ковбасу, але від різних виробників, щоб її дослідити.Відрізали від двох різних зразків кружечки ковбаси й капнули крапельки йоду.якщо зразок посиніє,у ковбасі міститься натуральний крохмаль.Замість м'яса нам пронують сою (соєвий лецитин Е 322).Ми з'ясували, що вживання в їжу сої призводить до старіння організму.
Ми звикли до того ,що в кожного продукту є свій неповторний смак і запах.Так було завжди,але не сьогодні.Смайкуйте тільки ту  ковбасу, яка дійсно має в складі м'ясо.

Комментариев нет:

Отправить комментарий